Over SOFA

SOFA Maastricht is een trendy restaurant waar je kunt genieten van een heerlijke lunch of gangen diner. Gelegen naast het kasteel in een prachtig natuurgebied, bij de jachthaven en de uiterwaarden van de Maas. Wij serveren pure producten, altijd verse en verantwoorde ingrediënten. SOFA staat voor hospitality in een sfeervolle ambiance en gemoedelijke setting. Laat je verrassen.

Woensdag t/m zondag: 12.00 - 22.00 Hogeweerd 6, Maastricht (route) Gratis parkeergelegenheid
Reserveren

Algemene informatie

Uiteraard houden wij graag rekening met eventuele allergenen/uitzonderingen. Informeer de bediening zodat wij de keuken een passend menu voor je kunnen laten maken.

Wij adviseren jou graag een bijpassende wijn die aansluit bij de gerechten. SOFA biedt een uitgebreid assortiment van meerdere open wijnen aan. Informeer ook naar onze wijnkaart!

Wij serveren geen alcohol onder de 18.

Gratis parkeergelegenheid voor de deur. Klik hier voor de route.

Bij SOFA kun je ook terecht voor een koffietafel. Als lunch tijdens een druk dagprogramma, bij een rally tussenstop of na een uitvaart. Wij zorgen voor de gehele voorbereiding zodat alles klaarstaat en je nergens meer aan hoeft te denken.

De kunst van beeldend kunstenares Karin Smits uit Lixhe is te bewonderen in ons restaurant en niet te vergeten de bijzondere foto’s van Guy van Grinsven in onze Brasserie.

Je hondje is zeker welkom bij SOFA, altijd aangelijnd en gelieve aan te geven bij je reservering

SOFA is geopend van woensdag t/m zondag van 12.00u-00.00u.