SOFA Koffietafel

SOFA Koffietafel

SOFA is gelegen op een prachtige, rustgevende plek aan de rand van Maastricht centrum op het domein van kasteel de Hoogenweerth in Heugem. Zowel in de zomer als in de winter leent de locatie zich perfect voor een koffietafel na een uitvaart. Er is voldoende parkeergelegenheid.

  • Huisgemaakte kop soep
  • Diverse vers belegde broodjes
  • Limburgse vlaai van Bakkerij Hermans
  • Koffie van Cafés Richard
  • Thee van Blanche Dael

Prijs per persoon € 19,50 inclusief soep, €17,50 exclusief soep (overige drankjes worden apart in rekening gebracht)

SOFA in Corona tijd
I.v.m. met de maatregelen en richtlijnen van het RIVM kunnen wij bij SOFA groepen aannemen tot maximaal 28 personen. Het restaurantgedeelte wordt dan exclusief voor u gereserveerd en de tafels zijn opgesteld op gepaste afstand en met gepaste afstand tussen de huishoudens.

De gasten dienen aan een tafel te zitten (staantafels/borrelsetting is helaas niet toegestaan) en de indeling van de tafels is afhankelijk van de huishoudens die aanwezig zijn op de koffietafel. Het is aan te bevelen hiervan vooraf een inventarisatie te maken, zodat deze tafels vooraf klaargezet kunnen worden met inachtneming van de 1,5 meter tussen de tafels. Enkel mensen uit 1 huishouden (woonachtig op 1 adres) mogen bij elkaar aan tafel zitten.

We zijn verplicht om de gasten bij binnenkomst hun handen te laten wassen of hun handen te laten desinfecteren. Wij hebben gekozen om bij de ingang met desinfectiemiddel te werken, daar een grote groep mensen bij binnenkomst allemaal op de toiletgroepen naar onze mening een onveilige situatie is.

Ons personeel draagt een gezichtskap (zoals kappers) ter bescherming van hunzelf en ter bescherming van onze gasten, daar het personeel wel aan tafel mag bedienen. Zij hebben ieder hun eigen hand desinfectiemiddel bij zich, zodat zij regelmatig en minimaal 1 x per half uur hun handen kunnen desinfecteren. Daarnaast zullen zij tussendoor ook regelmatig hun handen wassen met zeep.