sofa-goes-mad

SOFA goes MAD!

Madlen Azaroglu van Madaboutcooking, inspireert met haar enthousiasme chefkok Jeroen Holten van SOFA Maastricht met de bijzondere keuken en pure producten uit Hatay.

Hatay, het Sardinië van Turkije, is een provincie gelegen in het uiterste zuiden van Turkije tegen de grens van Syrië. Hatay behoort tot de Levant, of ook wel het Morgenland genoemd, het land van de rijzende zon.

De culinaire authentieke keuken van Hatay is beroemd in heel Turkije. De geografische ligging van Hatay en de multiculturele samenleving waar de drie grote religies in vrede naast elkaar leven, heeft de keuken buitengewoon positief beïnvloed. Hatay is door UNESCO benoemd tot ‘City of Gastronomy’.

Madlen, afkomstig uit deze regio, heeft diverse producten meegenomen naar Maastricht en heeft samen met Jeroen een prachtig Hatay menu samengesteld.

Graag laten we jullie kennis maken met deze heerlijke keuken en presenteren wij een menu bij SOFA op 14 november 2019, ontvangst om 18.30 uur. Laat je verrassen door de smaken van Hatay. Zijn jullie er ook bij?

5- gangen menu p.p. € 55 inclusief welkomstdrankje, waters op tafel en koffie/thee na (overige dranken worden apart in rekening gebracht)

Graag heten wij jullie van harte welkom de 14de om samen met ons deze bijzondere avond te beleven. Gelieve te reserveren via mail: contact@sofamaastricht.nl. U ontvangt u dan de bevestiging met factuur, dit is tevens uw entreebewijs.

Hartelijke groet,
Madlen, Jeroen, Evelyne en het SOFA team