moederdag@sofa

SOFA Almost There…..

#almostthere

Wat zijn we blij dat we het terras bij SOFA weer mogen openen voor onze gasten. Vanaf 28 april is het zover en zijn we geopend van woensdag tot en met zondag van 12.00u tot 18.00u. We hebben een tijdelijke lunch & borrelkaart voor het terras samengesteld.

#onemandistance

Voor de veiligheid van onze gasten en ons team hebben we er alles aan gedaan om de richtlijnen vanuit de overheid te implementeren. We hebben het social distance concept dat wij samen met beeldend kunstenares Karin Smits hebben bedacht: #onemandistance, wederom geïmplementeerd. Samen moeten we ervoor zorgen weer die fijne en gastvrije horeca beleving te hebben.

#welcome

We heten je graag van harte welkom, echter reserveren is verplicht. Vooraf reserveren kan via mail: contact@sofamaastricht.nl of telefonisch: 06-41155030. Als er nog geen 50 gasten op het terras aanwezig zijn, is reserveren bij de ingang ook mogelijk.

#takeaway

Het Aziatische afhaalconcept Miss Pia Loem en het Mexicaanse afhaalconcept Mister Mad Mex lopen gewoon door vanuit de keuken van SOFA zolang we in de avond gesloten blijven.

#seeyousoon

Het SOFA team hoopt jullie weer snel te ontmoeten op het terras bij SOFA!

#staysafe

Check voor je bezoek aan SOFA alvast de verplichte vragenlijst van de Rijksoverheid, zodat je zelf kunt inschatten of het veilig is om een restaurant te bezoeken, wij vragen u hier nogmaals naar bij de ingang voordat u aan tafel wordt begeleid. Gasten mogen per 2 aan een tafel zitten, tafels mogen niet verschoven worden.