Quatorze Juillet @SOFA

14 juli 2020

Hét feest in Frankrijk waarbij vrijheid, gelijkheid en broederschap wordt gevierd, daar doen we in Maastricht graag aan mee! In samenwerking met het muzikale duo Francine Recca & Romain van Beek organiseert SOFA een feestelijke lunch op 14 juli 2020. De ontvangst is tussen 12:00 en 12:30 uur. We starten het feest met een glaasje Cremant, gevolgd door een heerlijke 4-gangen lunch:

Le menu Quatorze Juillet
Amuse

Voorgerecht
Steak Tartare met zacht ei en luchtige mayonaise

Tussengerecht
Kabeljauw in tomatenconsommé

Hoofdgerecht
Côte de Veau met ratatouille en pommes neuves

Nagerecht
Tarte Tatin met vanille ijs en slagroom

We ronden af met koffie of thee en nemen rond 16:00 uur afscheid van een ieder. Vermelde prijs is incl. 4-gangen lunch, glaasje Cremant, waters, koffie/thee. Aanvullende dranken worden separaat afgerekend op basis van verbruik. Ben je erbij? Let wel, reserveer tijdig want het aantal plaatsen is beperkt.

BELANGRIJK: er is iets meer flexibiliteit in de horeca, maar we dienen nog altijd aan strenge regels te voldoen. Graag per gezin c.q. huishouden (woonachtig op 1 adres) het gewenste aantal reserveringen boeken. Indien je met verschillende huishoudens wilt reserveren, bestel en betaal deze dan apart.

Reserveer hier online!

Na de online betaling ontvang je automatisch een bevestiging per e-mail. We vragen je om deze 14 JULI mee te nemen. Op je telefoon, of een printje.

SOFA Brasserie-Bar-Restaurant
Hoge Weerd 6
6229 AM Maastricht
+31 (0)43 367 13 37
contact@sofamaastricht.nl