Title Image

Over ons

SOFA team

“Als je iets hebt bedacht waar je in gelooft, ga je het uitvoeren.” Dit was absoluut het geval met SOFA. In 2008 openden wij, Jeroen en Evelyne, de deuren. SOFA heeft gezorgd voor meer diversiteit in ons werk, waarbij we onze creativiteit kwijt kunnen. Altijd vernieuwen, maar het oorspronkelijke idee behouden. We bieden onze gasten kwaliteit en beleving door in te spelen op hun persoonlijke wensen. De uitvoering en waardering hiervan geeft het hele team veel inspiratie en energie.

“Hallo, mijn naam is Jean-Paul en ik ben sinds 2012 werkzaam bij SOFA. Hier kan ik mijn passie voor het gastheerschap en wijnen zeer goed ten uitvoer brengen.”
Jean-Paul, Maitre-Sommelier

“Als leerling had ik het heel erg naar mijn zin binnen het SOFA team en ben trots nu een vaste baan in de keuken van SOFA te hebben.”
Raisa, Kok

“Hoi, ik ben Rojin. Ik kom uit Nepal en ben sinds 6 jaar werkzaam bij SOFA. Hier heb ik leren koken in een leuk team en mijn passie gevonden.”
Rojin, Kok

“Hoi, ik ben Andrea. Ik ben altijd in de detailhandel werkzaam geweest, waarbij ik in mijn vrije tijd vaak voor vrienden heb gekookt. Door SOFA heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken en dat brengt mij heel veel geluk en plezier.”
Andrea, Gastvrouw

“Hoi, ik ben Suzanne. Sinds 2011verzorg ik allerlei werkzaamheden bij SOFA. Van de spoelkeuken tot glazen poetsen en de was. Ik heb mijn plekje gevonden, in een heel leuk team.”
Suzanne, Multitasker

“Hallo, ik ben Adem, gastheerschap is mijn passie en wil graag bij SOFA de gasten in de watten leggen en een mooie middag of avond bezorgen.”
Adem, Maître d’

“Gastvrijheid en kwaliteit, daar ga ik voor en sinds 1 augustus 2018 ga ik deze uitdaging bij SOFA aan!”
Alexis, Kok

vincent-sofa

“Ik heb altijd met veel plezier in een beschermde omgeving gewerkt. Ik ben nieuw bij Sofa en mijn doel is streven naar perfectie, in een gezellig team te werken en me blijven ontwikkelen tot een ware horecatopper!”
Vincent, bediening

“Ik ben dankbaar voor mijn plek in de keuken bij sofa. Ondanks de corona ben ik ontvangen door een super team waar ik al veel van geleerd heb.”

Brique, Kok

“Voor de liefde naar Maastricht gekomen vanuit Ecuador en werk nu dik een jaar met veel plezier in de keuken van SOFA”
Lorena, keukenhulp

“Werken met fantastische collega’s. Elke dag weer wat nieuws leren, zorgen voor fijne gasten. Wat wil een horeca mens nog meer? Kortom bij SOFA volledig op mijn plaats!”
Edward, all round

“We zijn blij met het SOFA team dat in het afgelopen Corona jaar trouw aan ons is gebleven en ons enorm gesteund heeft. In de Horeca zijn wij Almost There en kunnen we snel weer onze gasten op een veilige manier zowel binnen als buiten ontvangen. Tot snel bij SOFA!”
Evelyne