Title Image

Impressie

Brasserie

Onze brasserie is maandag tot en met zondag vanaf 11.00 uur doorlopend geopend voor een hapje en/of een drankje. In SOFA’s brasserie staat gezelligheid voorop. De brasserie biedt veel diversiteit en een breed aanbod. Naast de à la carte kaart, het 3-gangen dagmenu en borrelgerechtjes serveren wij tijdens de lunch ook diverse vers belegde broodjes.

Bar

Heerlijk loungen op de SOFA in de bar, of na het werk lekker borrelen met collega’s. Onze bar is een trendy ontmoetingsplek voor jong en oud. Om even te wachten voordat je aan tafel gaat of om gewoon een drankje te doen met vrienden. Bij SOFA kan het allemaal. Informeer zeker ook naar onze huisgemaakte borrelhapjes.

Restaurant

Culinair genieten bij SOFA. In ons restaurant serveren wij een 3, 4 of 5-gangen surprisemenu. Je kunt zelf kiezen hoeveel gangen en welke gangen. Uiteraard kan er met dieet en allergenen rekening gehouden worden. Daarnaast adviseren wij een bijpassende wijn die aansluit bij de gerechten. Naast de wijnkaart heeft SOFA meerdere open wijnen buiten de kaart om.

Terras

In een rustige omgeving loungen op ons zonnige terras. Ontspannen kan heerlijk bij SOFA. Wij zijn een kindvriendelijk bedrijf. We serveren speciale kindergerechten, ze kunnen leuk buiten spelen of zich amuseren met het kinderkookeiland. Kom met de hele familie genieten van lekker eten en drinken in de mooie natuur in het bourgondische Maastricht. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.