Dinner On The Lake (Limburg)

Dinner On The Lake (Limburg)
Zettellaan 68, Maasmechelen

In een sprookjesachtige omgeving kookt het Crossing Borders gezelschap op maandag 17 juni 2019 op Terhills. Het Dinner On The Lake is een zeer exclusieve aangelegenheid, dat al vier jaar plaats vindt in Gent en nu ook in Limburg. Een aantal sterrenkoks kookt hier de komende maanden.

Op maandag 17 juni 2019 is Crossing borders uitgenodigd om invulling te geven aan dit bijzondere diner. Sterrenchefs van de Leuf, Vivendum en la Bécasse uit respectievelijk Nederland, België en Duitsland worden bijgestaan door Café Sjiek en SOFA uit Maastricht.

Er is gelegenheid om aan te schuiven om 18.00 uur dan wel om 20.30 uur. Met een tender wordt u naar de prachtlocatie gevaren midden op het meer.

Een 3-gangen menu met apero, koffie, wijnen en waters wordt geserveerd voor de prijs van 250 euro. Crossing Borders is trots invulling te mogen geven aan een van deze avonden en de gasten de mogen verwennen met hun kookkunsten.

De locatie is een droomplek, de bijzondere ervaring is uniek. Het aantal plaatsen is beperkt. Wilt u hierbij aanwezig zijn, reserveer dan snel een plaats: Klik hier om te reserveren!

Voor meer info:
https://youtu.be/PIsUYQzhLSA
friendsandfools.be