Vasteloavend in Mestreech mit Sjiek & SOFA!

Nostalgie | Traditie | Sjariteit

#traditie

Al jaren vieren wij, Robin, Yvonne, Jeroen, Evelyne en de gamins samen Carnaval en traditiegetrouw verzamelen wij op zondagochtend op Sint Pieter om samen met het Mooswief naar het Vrijthof te lopen. Tussendoor raken we elkaar kwijt, vinden elkaar weer, maar eindigen altijd samen op dinsdagavond met het Sjieke Knien van Yvonne. Toen de kinderen klein waren werd er thuis gekookt, later bij Café Sjiek om vervolgens samen het Mooswief weer uit te zwaaien oppe Vriethof.

#nostalgie

De afgelopen maanden hebben we veel van onze Carnavalsherinneringen gedeeld en dat is waar het dit jaar om gaat, we houden de traditie in stand met onze herinneringen. Hoe leuk is het om Carnavalsherinneringen op te halen onder het genot van een speciaal samengesteld Vastelaovendsmenu! Nostalgie is in deze belangrijk, we hopen hier geen traditie van te maken en volgend jaar weer samen in de straten vaan us Mestreech te vieren.

#sjariteit

Carnaval is voor ons allemaal, omzien naar elkaar en elkaar steunen in deze bizarre tijd is belangrijker dan ooit.

#veerzienvastelaovend

Als “vrun vaan de Tempeleers”, hebben we aangeboden om van elk verkocht menu € 2,50 af te dragen aan de Tempeleers voor de sjariteit.

#samensterk

Onze collega en goede vriend Christof Lang, van La Becasse uit Aken, heeft vorig jaar voor het eerst de Hierezitting mogen meemaken en ook hij draagt de Carnaval een warm hart toe en heeft een sterrenbijdrage aan het menu gedaan…..

Vasteloavendsmenu

Veur

Eerappelslaoj mit hiering, roed, geel en groene greunte vaan het Mooswief en grummelen vaan roggebroed

Akense aardappelsalade met haring, lobbige mayonaise, gele uien en

roggenbrood crumble

Hoof

Sjieke Knien vaan Yvonne mit eerappelpuree en appelemoos

Sjiek konijn van Yvonne met aardappelpuree en huisgemaakte appelcompote

Nao

“Brudsje Hamburger” meh daan lekker zeut….

“Broodje Hamburger” dessert

Prijs p.p. € 37,50 (waarvan € 2,50 voor de sjariteit vaan de Tempeleers)

Gelieve tijdig vooraf te reserveren: 06-41155030 of contact@sofamaastricht.nl of info@cafesjiek.nl. Afhalen menu’s op 13 & 14 februari 2021 tussen 13.00u & 18.00u bij SOFA, Hoge Weerd 6 in Maastricht. Bezorgkosten €7,50 per adres in Zuid-Limburg. (de vermelde prijzen zijn netto, inclusief b.t.w.)