37e Preuvenemint Vriethof Mestreech

Slivvenier is unne Mestreechteneer….

Vandaag, donderdag 23 augustus is het weer zover, de start van het Preuvenemint oppe Vriethof in Mestreech. De voorbereidingen zijn afgerond, de stands zijn opgebouwd, keukens zijn ingericht en de barren zijn gevuld. Nog even spannend wat het weer gaat doen, maar we hebben goede hoop, want Slivvenier is unne Mestreechteneer….☀

 

 

Crossing Borders

Ook dit jaar staan we als SOFA Maastricht met onze collega’s van Crossing Borders: Café Sjiek, de Leuf en La Bécasse samen in de stand van Sauter Wijnen. We verheugen ons enorm om er ook dit jaar weer een mooi feest van te maken. Dit jaar zal onze chef Jeroen Holten samen met Christof Lang van La Becasse de scepter zwaaien over de keuken. Samen hebben ze het Crossing Borders menu samengesteld. ?

Wat kun je verwachten?
Verse tonijn met yuzu, krokante nori en verse biologische kruiden, truffelpasta met parmezaan en verse truffel en knakworst met pikante mosterd en truffelcrème? Verder is er huzarensalade met haringkaviaar, mierikswortelijs, croutons en ei, zuurvlees van hert met dumplings en perencompote en tot slot een plankje met verschillende soorten worst uit Nederland, België en Duitsland, augurken, zalmmousse en brood en boter.

Dat wordt dus culinair genieten bij stand 6! ?‍?

 

 

 

 

 

 

 

 

Het goede doel

Het Struyscommittee heeft dit jaar als hoofd-goede doel het project ‘Keep the heartbeat going’ gekozen. Dit project is geïnitieerd vanuit mijn Rotary Club Maastricht Oost en heeft als doel om reanimatie onderwijs op middelbare scholen mogelijk te maken.

 

 

 

 

 

 

Ik ben trots op dit project en trots op het Preuvenemint dat jaarlijks weer zoveel bijdraagt aan mooie goede doelen! ?

Veer zien us oppe Vriethof!
Cheers Evelyne ?