Over ons

SOFA team

“Als je iets hebt bedacht waar je in gelooft, ga je het uitvoeren.” Dit was absoluut het geval met SOFA. In 2008 openden wij, Jeroen en Evelyne, de deuren. SOFA heeft gezorgd voor meer diversiteit in ons werk, waarbij we onze creativiteit kwijt kunnen. Altijd vernieuwen, maar het oorspronkelijke idee behouden. We bieden onze gasten kwaliteit en beleving door in te spelen op hun persoonlijke wensen. De uitvoering en waardering hiervan geeft het hele team veel inspiratie en energie.

“Hoi, ik ben Rojin. Ik kom uit Nepal en ben sinds 3 jaar werkzaam bij SOFA. Hier heb ik leren koken in een leuk team en mijn passie gevonden.”
Rojin, Kok

“Hoi, ik ben Mandy. Ik verzorg voornamelijk de voorgerechten en desserts. Ik werk in een leuk, enthousiast team en dat laten we dan ook graag terugzien in onze gerechten.”
Mandy, Chef de Parti

“Hallo, ik ben Shirley en ik werk sinds 2011 bij SOFA. Als gastvrouw behandel ik de gasten met veel passie & plezier. Ik houd van positieve energie en ben altijd op zoek naar een uitdaging.”
Shirley, Gastvrouw

“Hallo, mijn naam is Jean-Paul en ik ben sinds 2012 werkzaam bij SOFA. Hier kan ik mijn passie voor het gastheerschap en wijnen zeer goed ten uitvoer brengen.”
Jean-Paul, Maitre-Sommelier

“Hoi, ik ben Andrea. Ik ben altijd in de detailhandel werkzaam geweest, waarbij ik in mijn vrije tijd vaak voor vrienden heb gekookt. Door SOFA heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken en dat brengt mij heel veel geluk en plezier.”
Andrea, Gastvrouw

“Hoi, ik ben Suzanne. Ik verzorg al 6 jaar lang allerlei werkzaamheden bij SOFA. Van de spoelkeuken tot glazen poetsen en de was. Ik heb mijn plekje gevonden, in een heel leuk team.”
Suzanne, Multitasker

“Hallo, ik ben Ilona. Ik werk al sinds het begin bij SOFA. Het organiseren van een speciale dag voor een gast vind ik erg leuk om te doen. Als gastvrouw heb ik een voldaan gevoel als gasten enthousiast zijn en graag terugkomen.”
Ilona, Gastvrouw

“Hi, I feel really lucky to make my first step in the job market of the Netherlands at SOFA. The family sphere and very kind colleagues make me feel home.”
Mohammad, Barman/Barista

“Hallo, mijn naam is Niels. Ik ben pas afgestudeerd aan de Hotelschool. Nu werk ik met veel plezier zowel in de keuken als in de bediening bij SOFA.”
Niels, Keuken/Bediening